Om oss

Opplysningskontoret for matglede (OMG) skal inspirere målgruppa til å redusere kjøttforbruket og å spre glede gjennom å fremme måltidets posisjon og betydning.  Alle som kan lese dette, og som får i seg næring er i vår målgruppe. Vi retter særlig fokus mot den gruppen som er i stand til å velge hva de får i seg, men vi vil også  nå grupper som bestemmer hva andre spiser.

Vi er det første opplysningskontoret i Norge som kun fremmer vegetarisk og vegansk matglede. Det betyr ikke at du som bruker siden trenger å være vegetarianer eller veganer. Vårt mål er å få alle til å kutte ned kjøttkonsumet. - En kjøttfri mandag kan være en god start!

Veggispreik ble startet opp av Lars Kjelkenes Giæver som en Facebookgruppe. Den har vokst raskt, og får stadig nye nysgjerrige medlemmer som vil bli inspirert eller har et ønske om å inspirere. Du er også velkommen til å bli medlem av gruppa.

 

Bidra

Du kan bidra med innlegg i bloggen. Det kan være en oppskrift, en ytring, eller en noe annet du tror andre vil ha interesse av å lese.
Du kan fomidle gjennom bilde, video, tekst og lyd. En kombinasjon er også mulig.

Send innlegg til lars@giaever.com

1. Innlegget må være relevant
2. Bilde av deg selv.
3.  Kort relevant informasjon om deg selv
4. Du må ha juridisk rett til å publisere det du bruker, og du gir oss retten til å bruke det.

Innlegget må være relevant, vise matglede og/eller inspirere til å redusere kjøttforbruket. Det kan for eksempel være tips eller informasjon om helse, ernæring, dyrevelferd eller klima- og miljøkonsekvenser. Du kan også skrive om andre temaer, så lenge mat er i fokus.
 

Bli med oss i gruppa på Facebook!


-
Vi tror siden inneholder informasjonskapsler som blir benyttet til å titte på grafer. Vi har tilgang på en graf som viser hvor mange lesere det er på siden -


#vegetar #vegan #opplysningskontoret #omg #gjesteblogg #miljø #miljøvern #helse #ernæring #dyrevern

Én kommentar

Heather

05.11.2014 kl.23:47

Hei. Jeg bør i Skottland og lærer norsk. Jeg er også veganer. Ville det være ok å bli med i gruppen på Facebook? Jeg tror den beste måten å lære er å lese eller skrive om ting som interesserer deg.

Tusen takk!

Heather

veggispreik

19.11.2014 kl.17:59

Heather: Du er velkommen :)

Skriv en ny kommentar

veggispreik

veggispreik

31, Lillehammer

Opplysningskontoret for matglede (OMG) skal inspirere målgruppa til å redusere kjøttforbruket og å spre glede gjennom å fremme måltidets posisjon og betydning. Alle som kan lese dette, og som får i seg næring er i vår målgruppe. Vi retter særlig fokus mot den gruppen som er i stand til å velge hva de får i seg, men vi vil også nå grupper som bestemmer hva andre spiser.

Kategorier

Arkiv

hits