Vinn gratis restaurantbesøk!

Opplysningskontoret for matglede (OMG) ønsker ditt bidrag.

I vår første konkurranse med ny nettside har vi samarbeidet med den veganske restauranten Vegan Wagon på Mathallen i Oslo. 
Du kan vinne et gratis måltid med gratis drikke om du er den heldige vinneren.Vegan Wagon har akkurat åpnet nye lokaler.  Dette vil de gjerne feire med deg!

Du inviteres derfor til å formidle fordelene ved å spise mindre kjøtt og mer vegetar. Du kan bruke film, foto, blogg, leserinnlegg eller andre metoder. Det eneste kravet er at du poster ditt bidrag i denne tråden, eller sender det inn (lars@giaever.com) så vi kan poste det her innen 15. mars.

Husk å oppgi navn og kontaktinformasjon.

Vinnerbidraget blir også publisert på våre fantastiske nettsider!

Lykke til!
Vi ser fram til ditt bidrag. 

 

#konkurranse #vegetar #vegan #restaurant #spisested #Oslo

3 kommentarer

Victoria Wisløff

07.03.2014 kl.23:38

Utrolig herlig blogg!

veggispreik

08.03.2014 kl.02:18

Victoria Wisløff: Tusen takk! Du er den første som har kommentert på bloggen vår. Det kommer mer informasjon etter hvert. Gratulerer :)

veggispreik

08.03.2014 kl.18:29

Victoria Wisløff: Utrolig herlig å få slike tilbakemeldinger. Tusen takk alle sammen!

Skriv en ny kommentar

veggispreik

veggispreik

30, Lillehammer

Opplysningskontoret for matglede (OMG) skal inspirere målgruppa til å redusere kjøttforbruket og å spre glede gjennom å fremme måltidets posisjon og betydning. Alle som kan lese dette, og som får i seg næring er i vår målgruppe. Vi retter særlig fokus mot den gruppen som er i stand til å velge hva de får i seg, men vi vil også nå grupper som bestemmer hva andre spiser.

Kategorier

Arkiv

hits